Home Support Total Updated now slider gone

This topic contains 13 replies, has 9 voices, and was last updated by  HashThemes 4 days, 23 hours ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #3618

    forsytka
    Participant

    I just ran the update to bring my theme to version 1.1.6.8 and my home slider totally disappeared… It’s still set up to use the correct pages in the customization. How do I get my sliders back?

    #3619

    jssun
    Participant

    I did too. My Total theme is 1.1.6.8 and my sliders disappeared. It had been working fine previously. My pages are correctly set up in the customized area too.

    #3622

    SeanMc05
    Participant

    Also have the same issue on 2 websites using this theme. And the menu has stopped working too. You get the drop down but as soon as you move the mouse it vanishes. Anyone have a fix for this ASAP???

    #3626

    danielivascu
    Participant

    Same here – home slider, drop-down menu and clients logo carousel stopped working after update. Any suggestions?

    #3627

    Rurmeer
    Participant

    Same problem. Please react!!

    #3629

    HashThemes
    Keymaster

    Please hard refresh your website. It should be fixed. We have replaced the slider plugin in our latest update for faster loading.

    Please do reply with your website url if it still does not work.

    #3651

    tomnorton
    Participant

    Hi – When you say ‘hard refresh your website’ what do you mean? Are you suggesting it is a caching issue in Apache?
    Thanks

    #3657

    danielivascu
    Participant

    Hi again,

    Everything seems to work again, thanks!

    #3668

    HashThemes
    Keymaster

    @tomnorton i mean to press ctrl + f5 multiple times. Or better delete the browser cache and reload the website again.

    #3693

    Mara
    Participant

    My slider is gone too. I deleted the browser cache and pressed ctrl = f5 many times. This is my URL: http://sunprairiemediacenter.com/

    #3707

    HashThemes
    Keymaster

    @mara the slider is displaying properly when i checked. So it must your browser cache that is still breaking the slider.

    #3709

    jazzseal
    Participant

    My Slider is gone, but when I log-in wordpress it is working.
    Also Brand logo is gone.

    funny thing, footer is also did not changed if I did not log-in.

    my site is http://www.neworonia.com/word/

    Thanks.

    I fix by save front page =)

    • This reply was modified 4 days, 23 hours ago by  jazzseal.
    • This reply was modified 4 days, 23 hours ago by  jazzseal.
    • This reply was modified 4 days, 23 hours ago by  jazzseal.
    #3714

    jazzseal
    Participant

    Also I think Elementor plug in is something wrong.
    I delete that plug in.

    everything is working good !!

    #3719

    HashThemes
    Keymaster

    @jazzseal we changed the slider script for better loading. And it is the older cache that is breaking the site for some moment.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.