Home Support HashOne Inconsistent Home Page Formatting

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  HashThemes 1 week, 2 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #4669

    101010
    Participant

    We are running into an issue where our homepage is formatting inconsistently. Sometimes it will format correctly, with the slider in full view, other times it will format as if it is a sub-page. We have tried disabling all plugins and removing the custom CSS to no avail. I can’t seem to figure out what has changed to create this issue, does anyone have any ideas?

    Thanks

    Screenshots

    Site Link

    #4679

    HashThemes
    Keymaster

    On checking your website, everything seems to be showing properly.

    On checking the screenshot, the shown problem will occur only when the slider does not work. The slider can stop due to some plugin installed that conflict with it.

    #4700

    101010
    Participant

    Thank you for your response. As I mentioned, we have tried disabling all the plugins and have subsequently done a full re-install of the theme but are still running into the issue. To reproduce the issue you probably will need to refresh the page a couple times, it seems completely random. One thing that we have noticed is that if, once the page is loaded in the incorrect format, you resize the browser window then the slider loads properly and the page is formatted correctly. I assume this is an issue with the slider plugin. Are there any known issues with the slider plugin or its implementation into this theme that would cause this?

    Thanks

    #4701

    101010
    Participant

    Sorry to double post, but we were able to reproduce the problem on the HashOne demo site as well. So it is definitely not specific to our site.

    HashOne Demo Incorrect Formatting

    #4702

    HashThemes
    Keymaster

    I See, the above screenshot appears until the slider is loaded properly.

    The slider only load when all the images are loaded properly so it takes 2-3 sec and show above header screen until the slider get loaded.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.