Home Support HashOne Edit view of page will not load

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  HashThemes 3 days, 10 hours ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #4545

    dkd001
    Participant

    I suddenly cannot load the editable view of one page (no problem with any of the other pages like this) . The web site still displays that page just fine. This is an important page that should be changing every 3 days. I have no idea what to do.
    I reduced the size of the page by splitting it — older items on that page are now on a seperate page. That did not affect anything that I could see. The page still loaded into the editor with no problem. The problem started a few weeks after I reduced the size of the page.

    Anyone have any advice at all on this?

    #4551

    HashThemes
    Keymaster

    Can you please explain with your website url?

    Also please check my disabling all the plugins. Most of the time the installed plugin creates such problem.

    #4559

    dkd001
    Participant

    Only one page will no longer allow “update” All other pages work — so far.
    http://legendsvote.org

    select “Voting News” from top menu
    That is the page that will not update

    #4570

    dkd001
    Participant

    I have disabled all plugins that were activated just before the problem started (deactivated and then disabled). I went back about a month before the problem started. There were only 4 plugins that I deleted. These replaced older ones that no longer worked with the most recent version of WordPress.

    The page displays to visitors to my web site. It is completely blank in what should be the edit view. There is nothing displayed in the edit view. There is no list of links along the left side; nothing on the top of the page in the edit view. It is a completely blank page.

    What else can I do?

    #4592

    dkd001
    Participant

    This is still a problem. I have one page not updating that I created with the regular edit functions. When I switch to it in the administrator edit mode, absolutely nothing shows. Not even the WP side bar or heading. The page still displays ok to a visitor to the web site — but not to me when I try to edit it.
    I have deactivated all the plugins except SiteOrigin and then reactivated them one by one. Nothing helped.
    Other pages in HashOne can be edited just fine.
    I have to do something about this page now. I do not want to switch themes because I selected HashOne for the features it has.
    Please help. Any suggestions? Can you take a look at it?

    #4593

    dkd001
    Participant

    I have tried everything I can think of. I have not done any direct editing of anything. Yet, I got an error message when I selected “Appearances> editor” in the WP sidebar. The error message said that I was editing directly.
    I deactivated and activated plugins one at a time and no matter how many plugins were activated/deactivated, it made no difference to the one page coming up blank (see my message of about 10 minutes ago.)
    What else can I do? I have to fix this as fast as possible.

    #4623

    HashThemes
    Keymaster

    When i checked you page, it seems to have long content than other. Some of the server will have restriction on how much content that can be saved in the database so the most probable reason can be due to your server configuration. So please do contact your hosting provider regarding this issue.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.